flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення

 Шановні відвідувачі суду!

 

На виконання Рішення Ради суддів України № 35 від 12 травня 2016 року та наказу головисуду № 7/4.1 від 09 вересня 2016 року, з метою об'єктивної оцінки організації роботи Віньковецького районного суду в приміщенні суду з 19 вересня по 30 вересня 2016 року включно проводитиметься опитування громадян - учасників судових проваджень.

Пропонуємо Вам взяти участь в опитуванні та висловити свою думку стосовно якості , доступності правосуддя, незалежності та ефективності роботи суду за допомогою анонімного анкетування. Опитування є добровільним і покликане вивчити думку громадян щодо організації роботи  Віньковецького районного суду Хмельницької області.

Отримана інформація використовуватиметься для розробки рекомендацій щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до суду. Всі охочі можуть взяти участь у опитуванні шляхом заповнення анкет, які можна отримати у канцелярії суду. У разі виникнення питань щодо заповнення анкети, звертайтесь до працівників апарату суду.

 

З повагою

керівництво суду