flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття тимчасово вакантних посад державної служби категорії «В»

20 листопада 2017, 09:15

 

Оголошення

про проведення конкурсу

на зайняття тимчасово вакантних посад державної служби категорії «В»

 

Віньковецький районний суд Хмельницької області згідно з наказом керівника апарату суду від 14 листопада 2017 року №20/4.1  оголошує  конкурс на зайняття тимчасово вакантних посад державної служби категорії «В»:

  • секретаря судового засідання (1 посада, строкове призначення (на період перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку));
  • секретаря суду (1 посада, строкове призначення (на період перебування основного працівника у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку)).

           Вимоги до кандидатів на посади: громадянство України;  вища освіта  не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Правознавство», «Право», «Правоохоронна діяльність» ; без вимог до стажу роботи; вільне володіння державною мовою; знання Конституції України, Законів України «Про державну службу», «Про запобігання корупції», «Про судоустрій і статус суддів», «Про звернення громадян», «Про доступ до публічної інформації» та Кодексів України.

         Конкурс проводиться відповідно до Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у Віньковецькому районному суді Хмельницької області, затвердженого наказом керівника апарату суду від 05.10.2017 року №60/4.4 та відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2017 року №246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 року №648).

 Документи:

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України "Про очищення влади", та надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7)  декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік;

      8) дві фотокартки розміром 4 х 6 см.

     Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Термін подання документів для участі в конкурсі: до 16.00 год. 08 грудня 2017 року.

Конкурс буде проводитись в приміщенні суду 14 грудня 2017 року: 

  • На посаду секретаря судового засідання о 10.00 год.;
  • На посаду секретаря суду о 11.00 год.

Умови проведення конкурсу на зайняття тимчасово вакантної посади містяться за посиланням:

секретар судового засідання  (натиснути тут);

секретар суду (натиснути тут).

На допомогу кандидатам на посади державної служби:

  1. Заява на участь у конкурсі на зайняття вакантної посади державної служби (натиснути тут).
  2. Заява про проведення перевірки, передбаченої Законом України “Про очищення влади” (натиснути тут).
  3. Особова картка (натиснути тут) та зразок заповнення особової картки (натиснути тут).
  4. Інструкція щодо заповнення Особової картки державного службовця (натиснути тут).
  5. Декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру (натиснути тут).
  6. Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (натиснути тут).
  7. Заява про забезпечення розумного пристосування (натиснути тут).
  8. Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у Віньковецькому районному суді Хмельницької області (натиснути тут).
  9. . Порядок проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18 серпня 2017 року № 648) (натиснути тут).
  10.  Перелік тестових питань, затверджених Наказом Національного агентства України з питань державної служби та Міністерства юстиції України  від 29 травня 2017 року № 110/1740/5 (зі змінами, внесеними наказом від 31 травня 2017 року № 113/1780/5) (натиснути тут).
  11.  Коротка інструкція з проходження тестування (натиснути тут).
  12.  Порядок атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу, щодо вільного володіння державною мовою (натиснути тут)
  13. Графік засідань атестаційних комісій (натиснути тут).

 

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається заступником керівника апарату Віньковецького районного суду Хмельницької області – Паньковою Оксаною Вікторівною за телефоном - (03846) 2-13-91(e-mail: inbox@vn.km.court.gov.ua).