flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь керівника апарату суду та його заступника у навчальному семінарі

23 листопада 2017, 12:11

 

22 листопада 2017 року керівник апарату Віньковецького районного суду Хмельницької області  Антошків Ярослав Анатолійович   та його заступник Панькова Оксана Вікторівна взяли участь у навчальному семінарі  на тему: «Актуальні питання , теорія та практика впровадження нового Закону України «Про державну службу».

Вітальною промовою відкрив семінар начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Хмельницькій області Приступа Іван Іванович.

В ході проведення семінару заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Міщишин В.В. проаналізував деякі розділи Закону України «Про державну службу».

    Крім того, головні спеціалісти Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях Волощук І.В. та Окорочкова І.Г. ознайомили із порядком проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби, порядком подачі документів про проведення конкурсу для опублікування та основні помилки при їх подачі.